Automatische incasso

Zaterdag, 7 januari 2017

Belangrijke informatie voor leden die de vergunning via automatische incasso betalen!

Voor alle leden die de vergunning via automatische incasso thuis ontvangen het volgende:
De bestanden die verstuurd zijn naar de bank op 8 november 2016 blijkt een deel wel en een deel niet afgeschreven te zijn.

U bent van ons gewend wanneer de betaling van uw rekening is afgeschreven u dan verzekerd bent dat u uw vergunning voor 1 januari in huis heeft.

Helaas is dit per batch door de bank deels verwerkt en kunnen wij niet op de site van de bank een selectie uitdraaien.
Of de betaling is verwerkt moet dus per lid gecontroleerd worden.
Mede gezien de feestdagen geeft dit dus een aardige vertraging en wij doen ons uiterste best de vergunning z.s.m. naar uw huisadres te laten versturen.

Wees dus gerust, u ontvangt alsnog z.s.m. uw vergunning indien de betaling is verwerkt en gecontroleerd.

Indien u niet kunt wachten en toch nu uw hengel uit wil gooien, kunt u uw vergunning met een korting van € 2 ophalen tijdens de openingstijden.
Dit kan op woensdagen tussen 11:00 en 14:00 uur en op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

Alsnog onze excuses voor dit ongemak.

Wij wensen u een gezond en super visrijk vol jaar toe!

Namens het bestuur van de Deventer Hengelsport Vereniging.