jaarlijkse koppel wedstrijd 27 oktober

Zaterdag, 3 november 2018

Uitslag koppel wedstrijd Deventer Hengelsport Vereniging. Op de laatste zaterdag in oktober vindt de jaarlijkse 'open' (ook leden van andere verenigingen) koppelwedstrijd plaats. Dit jaar deden er 22 koppels aan mee en het weer was super. Tijdens de nummer loting was het nog miezerig maar al snel werd het licht en de zon kwam op en scheen recht in het gezicht. Een goede zonnebril was dus geen overbodige luxe. De vangst was uitstekend en het winnende koppel was Brahim/Rademaker met een totaalgewicht van 29410 gram! Totaal werd er ruim 286 kg vis gevangen! Het extra prijswinnende (troostprijs) koppel was J. Mulder en L. Mol.